14 de gener del 2018

ELS CARTELLS DELS 35!

Acabem de tancar el 2017, l'any que hem recordat els 35! de la nostra fundació en 1982. Ho hem fet dedicant uns "cartells" a aquelles persones més significatives, que han deixat la seua empremta i han estat vitals per acomplir aquestes tres dècades i mitja de vida cultural i social al poble de Potries i la Safor, "tota la vida"

ADRIANA I JESÚS, aprofitant que es casaren, els felicitarem doblement, amb nosaltres pel paper de suport i calor que sempre hem tingut d'ells.
ALBERTO RIBES, sempre recordarem pel treball a la ràdio, cosa que sols ell s'atrevia i amb les seues circumstàncies actuals, encara l'apreciem més.
JOSEP, el que fou rector de la parròquia, diu que no va fer res, "no ni poc",ens va acollir a l'Abadia, passant anys inobidables.
"BLAI", sempre torna, estava des d'abans de la fundació i fou d'eixes persones "ferramenta", gràcies a les quals l'organització de les activitats ixen be.
PASQUAL GARRIGÓS, el mestre de la cultura d'aquells anys 70-80, el cinema i tot. Fundador i primer President. I Refundador a l'era digital, preparant-nos el blog etc.
CASIMIRO, sempre ha vingut, encara que fora per no deixar a soles a Vicent Gironés.
ROMAGUERA, que bona època, "lliures", quantes iniciatives i projecció comarcal. El President que més ha pintat al nostre col.lectiu.
DANI JIMENEZ, ha arribat amb espenta, excursions que ens guia i ompli de contingut. És l'ejemple que tenim molta vida per davant.
DOMINGO GIRONES, ens deixa un racó de reunió, el seu bar  i ens porta d'excursió a llocs xulos.
PONS, el darrer President, premi Casa Clara -el darrer també- És el nº1, encara que sempre arriba l'últim.
SALVA VIDAL, ens va salvar introduint les excursions. Fou President i recordem la seua tasca com a nou terrisser de Potries.
TERE MORANT, la "dona", activista, amiga que ens acollia a sa casa.
JOSEP GREGORI,"PENYETA", quantes activitats haguérem pogut fer si estaguera ací.
ASSUMPTA DOMINGUEZ, ara és l'Alcaldessa que més recursos municipals dedica a la cultura, abans fou Presidenta nostra:  "velles il.lusions per noves".
PACO I SALVA, vius al nostre record, com a fundadors i  amics quan tot estava per fer.
PEP AZNAR, el més vell -per edat- el primer Alcalde de la democràcia, va facilitar el nostre neiximent, ""el pare".
PACO FUSTER, amic fidel, sempre amb nosaltres encara que no poguera. Un gran suport.
PERE HUERTA, se li va quedar menuda l'associació, eren tantes i tan bones les seues activitats i propostes.
VICENT GIRONÉS....ei! que soc jo, el que administra i escriu al  blog..."el alma mater" "el tercer toc a missa". Sense la gent que he esmentat no haguera arribat fins els 35! He gaudit, aprés, he jugat, presumit,
també alguna estona de patiment; gràcies a tothom, "gràcies a la vida", "tota la vida".

Gent dels 35! Vos deixem la galeria dels "cartells dels 35!" a facebook. Allí hem fet comentaris més extensos conforme anàvem publicant els cartells, des de finals de 2016.